lauantai 26. maaliskuuta 2016

Ostoksilla Kioton Pokémon Centerissä



Joo, käytiinpä Shunin kanssa yks päivä keskikaupungilla katsastamassa Kioton Pokémon Center. Pokémon Centerillä tarkoitetaan siis kauppaa, jossa myydään kaikenlaista kivaa ja söpöä Pokémon-kamaa ja näitä on Japanissa useampia, mm. Osakassa, Tokiossa, Nagoyassa ja Sapporossa. Tämä Kioton liike on uusin ja se avattiin vasta viikko sitten keskiviikkona. Ei ollenkaan sattumaa, että tänne avattiin uusi Pokémon Center juuri silloin kun itse saavuin, haha ;) Pokémonhan täytti helmikuussa jo huimat 20 vuotta, joten ihan sen kunniaksi pyhitän tälle aivan oman blogipäivityksen. Olin jo pitkään haaveillut pääseväni käymään Pokémon Centerissä joten olinkin ihan fiiliksissä, kun viimein pääsin ostoksille :D

Pokémon Center Takashimayan ostoskeskuksessa
Myynnissä oli mm. erilaisia pehmoleluja


Kiotosta on otettu vaikutteita Gold- ja Silver-peleissä esiintyvään Ecruteak City-nimiseen kaupunkiin, joka usein yhdistetään legendaariseen Ho-Oh-Pokémoniin. Tämän vuoksi myös kaupungin oman Pokémon Centerin ns.maskotiksi valikoitui kyseinen Pokémon.



Kioton liikkeen maskotti, Ho-Oh.

Myynnissä oli kaikenlaista ylisöpöä tavaraa, joista ehkä kaikista söpöin ilmestys on alla kuvassa oleva maiko-Pikachu, jota ilmeisesti ei myydä missään muualla. Haluan itselleni samanlaisen kimonon, mistä noita saisi? Tällä kertaa kyseinen pehmo jäi hyllyyn, mutta aion vielä jossain vaiheessa kaapata sellaisen mukaani. Sen sijaan mukaan tarttui muuta pientä, kuten pieni pehmo, pinssi ja parit sukat, joita sai muistaakseni kolmet yksien hinnalla. Ostin alkuun vain yhdet sukat, mutta kassalla ylipirteä myyjätyttö huomautti, että menossa olisi tällainen tarjous. Pistin Shunin hakemaan parit sukat lisää, koska pitää tommoiset tarjoukset hyödyntää, ja varsinkin kun kyse on Pokémonista :D Sain ostokset tehtyä ja Shunkin nauroi sitä kuinka fiiliksissä olin koko ostosreissun ajan. Joku kerta taas uudestaan, sillä maiko-Pikachu on edelleen saamatta, ja jossain vaiheessa täytyy päästä käymään myös ainakin Osakan Pokémon Centerissä :)

Maiko-Pikachu<3<3
Mukaan tarttuneet ostokset
Mun Shaymin-sukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti